Voordelen van massages

Lichamelijke voordelen

????????????????????????????

Er zijn veel voordelen van free spin no deposit uk zoals de bekende tot rust komen en ontspannen, maar naast de bekende voordelen zijn er nog veel meer. Massages zorgen voor een betere doorbloeding van het lichaam en de spieren. Zo werkt een massage helend voor spieren en gewrichten. Het is voor actieve sporters met name belangrijk om lightning link te nemen zodat de spieren sneller herstellen en de spierpijn verlicht wordt. Als men hoofdpijn heeft zijn er bepaalde punten in het lichaam, zelf bij de hand, die de hoofdpijn verlichten. Door middel van een massage kan er op deze punten gewerkt worden en kan de hoofdpijn verlicht worden.

Naast de spieren werken massages ook goed op de darmen en het immuunsysteem. Stoelgang problemen kunnen verminderd worden door een goede massages en zoals vermeld kunnen door bepaalde drukpunten lichamelijke klachten verminderd worden. Wanneer de problemen besproken worden met de masseur kan er gefocust worden op deze problemen en kunnen de klachten verminderen.

Mentale voordelen

Menselijke aanraking kan onder andere een depressie en angst verminderen. Uit onderzoek blijkt dat veelvuldig massages nemen de depressie verminderde en de boosheid die mensen voelden. Naast deze mooie bijkomende voordelen, werkt een massage erg ontspannend en slaap-bevorderend. Men kan in een bepaalde tijd tijdens de massage helemaal uitrusten en het is ik-tijd. Tijdens zon massage kan men de ogen dicht doen en kan men zelfs mediteren of proberen te slapen. De telefoon staat uit en het enige wat er gebeurt, is dat men twee handen op zijn rug heeft die kneden en iemand tot rust laten komen. Bij slapeloosheid werkt een massage goed op dezelfde dag, maar dit gaat door tot de hele week en langer zelfs als de spanning niet in erge mate terugkeert. Zo kan men rustig slapen en fris opstaan. Dit leidt weer tot meer energie overdag en met al meer rust en kracht.